Kieft all office en INCONTO realiseren leverancierskoppeling

Kieft en INCONTO activeren leverancierskoppeling

Compleet en deskundig. Enkele kernwaarden van Kieft all office. En dat maken ze extra waar door de leverancierskoppeling met INCONTO. Het is bekend dat de koppeling tussen de inkoopsoftware van INCONTO en de webshop van leveranciers het bestelproces van de gebruiker vereenvoudigt. En dat het tevens zorgt voor een vermindering van de administratieve lasten van de organisatie. Door de koppeling staat alle benodigde informatie direct in het inkoopsysteem, waardoor het aantal handelingen sterk beperkt wordt. Slechts eenmalig inloggen via een Single Sign On, de bestelling via de inkoopaanvraag plaatsen en de gebruiker is klaar.

Minder tijdrovend, toch de gevraagde producten of diensten én een complete, kant-en-klaar ingevulde interne aanvraag. Kortom, Kieft en INCONTO zetten samen een extra stap in het leveren van een complete en deskundige dienstverlening.

Over Kieft all office

Kieft all office levert alles voor het kantoor. En dat in de meest brede zin van het woord. Van kantoorartikelen, de inrichting van een vergaderruimte, zit sta bureaus, multifunctionals, de nieuwste notebooks en tablets, beveiliging van het bedrijfsnetwerk, de installatie van copiers of met het bedrijf in de Cloud werken met hun werkplek online oplossing. Kieft levert het onder het motto ‘wij laten bedrijven werken’.

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt uw organisatie bij al uw backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

De organisatie is ontstaan vanuit het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert. INCONTO zet deze kennis en praktijkervaring nog steeds in voor de ontwikkeling van haar INCONTO inkoop- en contractmanagementsoftware.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. En biedt tevens verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Kieft, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces en wilt u rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden.

Deel content met:
Geplaatst in Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .