tip van de maand

Tip van de Maand: continueren van de inkoopprocessen – assistent instellen

Regelmatig krijgt onze servicedesk vragen over onze software. Soms door nieuwe gebruikers, soms na een release. Een deel van deze vragen behandelen we in het onderdeel ‘Tip van de Maand’. Hoe we de selectie maken? We behandelen de vragen die meerder keren gesteld zijn of waarbij onze gebruikers veel tijdwinst kunnen halen.

In de tip van deze maand: het continueren van de inkoopprocessen tijdens vakantie of een andere vorm van afwezigheid. Met andere woorden: hoe stelt u een assistent in?

Continueren van de inkoopprocessen

Het is zomer! Daar kunnen we niet omheen. Al weken genieten we van zomerse temperaturen. Om ons heen zien we de werkplekken steeds leger worden. Maar voor we met z’n allen massaal op het strand gaan zitten, is het belangrijk dat u zorg draagt voor het continueren van de inkoopprocessen. Hoe? Door het instellen van een assistent goedkeurder of een assistent beoordelaar.

Simpel in te stellen

Deze optie geldt voor alle INCONTO gebruikers. Echter vooral voor INCONTO gebruikers met een goedkeurders- of beoordelaarsprofiel (het goedkeuren of het beoordelen van bestellingen of facturen) is het een relevante toevoeging.

Heeft u een goedkeurders- of beoordelaarsprofiel? Stel dan uw assistent in. Zo zorgt u ervoor dat alle bestellingen én facturen door blijven lopen tijdens uw vakantie.

Wilt u weten hoe u de assistent goedkeurder of assistent beoordelaar instelt? Neem dan contact op met de applicatiebeheerder van INCONTO binnen uw organisatie. Hij is ook diegene die een eerder ingevoerde assistent kan veranderen of verwijderen.

Suggesties

Heeft u nog suggesties voor een volgende tip van de maand? Een handige tip die u van onze servicedesk kreeg en die u onze andere klanten niet wil onthouden? Geef het dan nu aan ons door! U kijkt met een andere blik naar ons systeem, waardoor u wellicht extra tips heeft.

Namens de andere gebruikers alvast hartelijk dank!

Deel content met:
Geplaatst in Nieuws / Blogs, Tip van de maand en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , .