INCONTO release 2.9.17

INCONTO versie 2.9.17 is uit!

Afgelopen week zijn wij gestart met het uitrollen van de meest recente update van ons softwarepakket, nl. INCONTO versie 2.9.17. Onze klanten hebben de releasenotes inmiddels ontvangen en zijn in gesprek met de servicedesk voor de verdere begeleiding.

Het gaat te ver door alle vernieuwingen hier te noemen, daarom beperken we ons tot de belangrijkste of tot de vernieuwingen met de meeste impact. Ook bij deze release zijn de wensen van onze klanten bij de vernieuwingen meegenomen!

  • Met de update is het voor de gebruikers mogelijk om per persoon meerdere rechtenprofielen toe te kennen. Voorheen kon er slechts één profiel per gebruiker toegekend worden. Het gevolg? Overzicht en controle!
  • Betaalinformatie kan nu uit het financiële systeem gehaald worden. Het gevolg? Overzicht, controle en tijdswinst.
  • Lancering van de nieuwe e-recruitmentmodule. Afgelopen zomer kondigden we de lancering van deze module reeds aan. Inmiddels hebben we de module in de update verwerkt en is het klaar voor gebruik in de testomgeving. Wij hechten veel belang aan het goed functioneren van onze software, daarom willen we nog een poosje uitgebreid testen met een aantal van onze klanten.

Meer weten over de release (INCONTO versie 2.9.17) of de e-recruitmentmodule? Neem dan nu contact met ons op, wij adviseren u graag.

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Digitale factuurverwerking, E-procurement, Flexwerk, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , , , , .