flexwerk e-recruitment

Persbericht: Inkoopsoftwarehuis INCONTO test e-recruitmentmodule

Overzichtelijk beheer van (tijdelijk) personeel en het bijhorende proces

Inkoopsoftwarehuis Inconto lanceert zeer binnenkort een uitbreiding op het bestaande softwarepakket. Naast e-procurement, contractmanagement en digitale factuurverwerking kan men straks ook bij de leverancier terecht voor e-recruitment. Voor het zover is, laat INCONTO de module uitgebreid testen. Twee vaste klanten krijgen hiervoor de primeur en gaan de komende maanden met de module aan de slag. Naar verwachting komt de e-recruitmentmodule na de zomer op de markt.

Met de e-recruitmentmodule krijgt de gebruiker grip op het gehele proces: van het in kaart brengen van de behoefte aan een vacante positie tot en met het monitoren en verwerken van de urenregistratie. Afhankelijk van de ingestelde rechten kan een gebruiker diverse competenties aanmaken, waaruit men eenvoudig een functieprofiel opstelt. Door een druk op de knop verstuurt men dit profiel naar een groep werving- en selectiebureaus en vacaturesites. De reacties op deze uitvraag, de bijhorende selectie van geschikte kandidaten en het opstellen van het contract zijn de logische vervolgstappen in het proces. Met de nieuwe module blijven deze stappen overzichtelijk én goed gedocumenteerd. Met de tewerkstelling van de ingehuurde medewerker richt men het urenregistratiegedeelte in. De medewerker boekt rechtstreeks in het systeem de gewerkte uren met bijhorende verantwoording, het afdelingshoofd ontvangt deze verantwoording waarna – bij goedkeuring – er geen problemen en onnodige vertraging bij de betaling van de factuur ontstaan.

E-recruitment of online recruitment is in opmars. Het digitaal stroomlijnen van het gehele recruitmentproces – van behoefte tot en met urenregistratie – neemt bij HR medewerkers, mits goed georganiseerd, veel werk uit handen. Tijdswinst en kostenbesparingen zijn hierdoor snel gerealiseerd. Door de introductie van de e-recruitmentmodule zet INCONTO een volgende stap in het ondersteunen van organisaties bij hun bedrijfsprocessen met als belangrijkste doel de klant de controle over zijn processen teruggeven. Aanvankelijk via hun inkoopprocessen, inmiddels ook door het versimpelen van het contractbeheer en digitale facturering en binnenkort ook met behulp van e-recruitment.

 

 

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking.  INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties met duizenden gebruikers hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De ontwikkeling van de INCONTO software vindt plaats vanuit meer dan 1000 jaar inkoopervaring van medewerkers van de inkoopdienstverlener Emeritor met al haar specialisaties.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO  biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van de systemen gebruik te maken.

Deel content met:
Geplaatst in Flexwerk, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , .