intergamma

Intergamma kiest voor optimalisatie contractmanagement via INCONTO

Afgelopen week maakte Intergamma bekend dat zij voor optimalisatie contractmanagement kiest met behulp van de contractbeheermodule van INCONTO. Door de inzet van de module beoogt de organisatie onder andere te komen tot een beter overzicht en bredere toegankelijkheid van de lopende contracten. Belangrijkste reden in de keuze voor INCONTO was de mogelijkheid om gestandaardiseerde software via eigen maatwerkinrichting aan te passen aan de bestaande bedrijfsprocessen bij Intergamma. De implementatie is inmiddels in volle gang. Als alles volgens plan verloopt, zal Intergamma per 1 december aanstaande de module in gebruik nemen.

Over Intergamma

Intergamma is de organisatie achter de doe-het-zelf-formules GAMMA en KARWEI met bijna 400 bouwmarkten in Nederland en België en per bouwmarktformule een webshop. In Nederland en België zijn zij de onbetwiste marktleider en in Europa hoort Intergamma bij de 15 grootste doe-het-zelf-ketens.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , .