Jeugdhulp Friesland is ‘in control’ met haar contracten

Jeugdhulp Friesland is ‘in control’ met haar contracten

‘INCONTO heeft ons op een laagdrempelige en professionele manier geadviseerd en geholpen om het contractmanagementsysteem naar onze wensen in te richten. Wij hebben het contact met de adviseurs als zeer prettig en behulpzaam ervaren. Het is niet vaak dat je een software leverancier tegenkomt die zo dienstverlenend en zorgvuldig is als INCONTO.’

Mooie woorden van Janita Meijer, Adviseur Contract- en Accountmanagement bij Jeugdhulp Friesland na het ondertekenen van het dechargedocument. Wij zijn vereerd dat een mooie partij als Jeugdhulp Friesland de keuze voor INCONTO Contractmanagement heeft gemaakt. Hun primaire doel, het registeren van facilitaire contracten en zorgcontracten in één systeem, realiseren zij op dit moment met de contractmanagementmodule. De volgende doelen volgen snel, o.a. relatiemanagement, inhoudelijke monitoring contracten, rapportages maken ten behoeve van sturingsinformatie. Kortom, Jeugdhulp Friesland is klaar voor het voeren van een gedegen contractmanagement.

Over Jeugdhulp Friesland

Stichting Jeugdhulp Friesland biedt specialistische jeugd- en opvoedhulp aan jonge mensen van 0 tot 23 jaar en hun ouders/opvoeders. Zij willen het verschil maken in het leven van kwetsbare kinderen en gezinnen. Dat doen ze door het gewone, zo optimaal mogelijke leven van een kind of jongere, te herstellen zonder dat nog professionele hulp nodig is. Hun drijfveer is een veilig en evenwichtig leven voor ieder kind.

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt u met uw backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

De organisatie is ontstaan uit het inkoophuis Emeritor, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en haar kennis en praktijkervaring inzet voor de ontwikkeling van INCONTO inkoop- en contractmanagement software.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Jeugdhulp Friesland, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijd contact met ons opnemen via info@inconto.com of 0850 – 018 5725. Wenst u ook een gestroomlijnd contractmanagementproces? Ook dan staan wij u graag te woord of plannen wij een afspraak voor een demo over ons systeem.

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , .