Kaut-Bullinger nieuwe leverancierskoppeling bij INCONTO

Kaut-Bullinger nieuwe leverancierskoppeling bij INCONTO

Begin 2020 installeerde INCONTO een leverancierskoppeling met de Duitse webshop van Würth. Recent kwam daar een volgende Duitse webshop bij: Kaut-Bullinger. Bij deze webshop kunnen gebruikers terecht voor kantoorartikelen in de meest ruime zin van het woord. Van kantoorbenodigdheden tot 3D printers, van kantoormeubilair tot interieurconcepten. Dat alles onder het motto ‘alles voor het bureau, en veel meer’.
De leverancierskoppeling via een OCI-koppeling zorgt ervoor dat de klant minder handelingen hoeft uit te voeren bij het plaatsen van een bestelling. Dit lever tijdwinst op. Bovendien zorgt het voor een vermindering van de administratieve lasten bij de klant.

Over Kaut-Bullinger

Kaut-Bullinger werkt vanuit de visie dat een kantoor meer is dan een verzameling arbeidsplekken. Het is een plaats van interactie en inspiratie. Het controlecentrum van het organisatiesucces. En dat in combinatie met aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Om dit te bewerkstelligen bundelen ze hun krachten in Kaut-Bullinger Office + Solution GmbH.

Over INCONTO

INCONTO is assistent voor alle backoffice zaken. Zij helpen organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de leverancierskoppeling met Kaut-Bullinger? Of over OCI-koppelingen in het algemeen? Neem dan nu contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , .