Wurth en INCONTO realiseren leverancierskoppeling

Ook Würth koppelt nu met INCONTO

Recent activeerde INCONTO de leverancierskoppeling met de Duitse webshop van de internationale handelsonderneming Würth. In de webshop vinden klanten de meest uiteenlopende producten gerelateerd aan bevestigings- en montagetechniek. Op verzoek van een van INCONTO’s klanten is deze koppeling geïnstalleerd. Desgewenst kan ook de Nederlandse webshop op termijn gekoppeld worden. Via de OCI-koppeling hoeft de gebruiker niet meer zelf handmatig de producten in INCONTO opzoeken. De koppeling haalt het ‘winkelmandje’ in zijn geheel op uit de webshop van Würth en importeert dit in INCONTO. Dit levert tijdwinst op en vermindert de administratieve lasten bij de klant.

Over Würth

De kernactiviteit van de Würth-Groep is de globale handel in bevestigings- en montagemateriaal door een internationaal netwerk van ondernemingen. De dochterondernemingen (Allied Companies) van de Groep opereren in aangrenzende marktsegmenten. Heden ten dage is Würth marktleider op het gebied van de bevestigings- en montagetechniek en levert meer dan 100.000 producten aan 3 miljoen klanten.

Over INCONTO

INCONTO is assistent voor alle backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

Wilt u ook een koppeling met een van uw leveranciers realiseren? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , .