Vegro

Koppeling tussen Vegro en INCONTO gerealiseerd

Na de zomer kunnen INCONTO-gebruikers via een leverancierskoppeling nóg sneller hun hulpmiddelen bij Vegro bestellen. Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen is al ruim 30 jaar expert in hulpmiddelen. Sinds augustus is hun webshop gekoppeld aan het INCONTO-systeem. De koppeling zorgt bij onze gezamenlijke klanten voor een vereenvoudiging van het inkoopproces en een verlaging van de bijhorende administratieve lasten. De komende tijd lichten Vegro en INCONTO hun klanten in en activeren zij de koppeling.

Over Vegro

Vegro is hét Expertisecentrum in Hulpmiddelen in Nederland. Hun motto is: een positieve bijdrage leveren aan de gewenste kwaliteit van leven voor vandaag én morgen. Ze spreken de taal van de klant en zorgen ervoor dat hun dienstverlening nóg dichterbij de klant komt te staan.

Over INCONTO

INCONTO streeft naar een zo compleet mogelijke dienstverlening op het gebied van inkoop, contractmanagement en factuurverwerking. Een meerwaarde van het INCONTO-pakket is het beheren van producten- en dienstencatalogi. Zowel interne als externe catalogi zijn hierdoor aan het systeem gekoppeld.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO-software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over Vegro of INCONTO? Of over de koppeling tussen beide organisaties en wenst u ook een leverancierskoppeling? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , .