Koppeling tussen Vegro en INCONTO gerealiseerd

Na de zomer kunnen INCONTO-gebruikers via een leverancierskoppeling nóg sneller hun hulpmiddelen bij Vegro bestellen. Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen is al ruim 30 jaar expert in hulpmiddelen en sinds augustus is hun webshop gekoppeld aan het INCONTO-systeem. De koppeling zorgt bij onze gezamenlijke klanten voor een vereenvoudiging van het inkoopproces en een verlaging van de bijhorende administratieve lasten. De komende tijd lichten Vegro en INCONTO hun klanten in en activeren zij de koppeling.

Over Vegro

Vegro is hét Expertisecentrum in Hulpmiddelen in Nederland. Hun motto is: een positieve bijdrage leveren aan de gewenste kwaliteit van leven voor vandaag én morgen. Ze spreken de taal van de klant en zorgen ervoor dat hun dienstverlening nóg dichterbij de klant komt te staan.

Over INCONTO

INCONTO streeft naar een zo compleet mogelijke dienstverlening op het gebied van inkoop, contractmanagement en factuurverwerking. Een meerwaarde van het INCONTO-pakket is het beheren van producten- en dienstencatalogi. Zowel interne als externe catalogi zijn hierdoor aan het systeem gekoppeld.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws en getagd met , .