Ondertekening contract Purchase to Pay HilverZorg

HilverZorg heeft na een uitgebreid onderzoek gekozen voor het Purchase to Pay softwarepakket INCONTO. Dit pakket gaat de organisatie ondersteunen bij het digitaal op een eenvoudige manier bestellen van allerlei producten en diensten tot aan het, zoveel mogelijk automatisch, betalen van de factuur. Daarnaast zal men in dit pakket ook alle contracten beheren.

Officiële ondertekening

Afgelopen maandag, 2 oktober 2017, ondertekenden Ben Hammer (HilverZorg) en Cees Ubink (INCONTO) het contract. Natuurlijk een feestelijk moment waarbij gebak niet kon ontbreken. De projectgroepleden die betrokken waren bij de aanbesteding pikten een vorkje mee.

Per 1 januari 2018 start Hilverzorg met de verwerking van de facturen in INCONTO. Teven rolt men vanaf dat moment ook het bestelproces uit over de locaties.

 

Over HilverZorg

HilverZorg is een woonzorgorganisatie in Hilversum. Zij biedt veelzijdige zorg en ondersteuning bij de mensen thuis of in woondiensten- of expertisecentra. Met kleinschalige, integrale zorg stelt de organisatie hun klanten in staat hun leven in te richten zoals zij dat zelf willen. Nu en in de toekomst.

De organisatie is continu op zoek naar vernieuwing en verbetering op het gebied van zorgconcepten en dienstverlening. De diverse woondienstencentra vormen in de wijk een trefpunt voor mensen, ondersteuning en zorg. Zij zijn er niet alleen voor de bewoners van het centrum, maar ook voor alle omwonenden in de wijk. Dit veelzijdige karakter van de woondienst- en expertisecentra vraagt om een gestructureerde bedrijfsvoering. Het onderbrengen van inkoop, contractmanagement en factuurverwerking in één pakket draagt hieraan bij.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over Hilverzorg of INCONTO? Of wenst u ook uw Purchase to Pay proces te professionaliseren? Neem dan nu contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Digitale factuurverwerking, E-procurement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , , , , , , .