QRS leverancierskoppeling met INCONTO

QRS maakt extra verschil in de zorg met leverancierskoppeling met INCONTO

Als leverancier en specialist in de medische wereld weet QRS hoe belangrijk snelheid en persoonlijke aanpak is. Dit trekken zij door in hun samenwerkingen met partners. Om hun klanten nog beter van dienst te zijn, realiseerde QRS een leverancierskoppeling met het bestelsysteem van INCONTO.

Met behulp van een OCI-koppeling communiceren de systemen van beide organisaties met elkaar, waardoor het bestelproces sneller én eenvoudiger is. De gebruiker logt slechts een keer in, hoeft geen onnodige handelingen uit te voeren en beschikt over de meest recente catalogi en prijzen. De administratieve lasten nemen aanmerkelijk af en tijdwinst wordt gerealiseerd, zowel bij de gebruikers zelf als bij de crediteurenadministratie. Ook QRS profiteert van de koppeling. Zij ervaren minder kans op fouten bij de orderbevestiging en een snellere factuurafhandeling na afloop. Voor de klant én voor QRS alleen maar voordelen!

Over QRS

QRS is leverancier en specialist in medische hulpmiddelen, apparatuur en verbruiksartikelen voor de zorgprofessional. Met een uitgebreid assortiment en advies op maat leveren zij direct aan ziekenhuizen, privéklinieken, ambulancediensten en zorginstellingen. QRS gelooft in een persoonlijke aanpak waarbij ze samen met de zorg het verschil maken. Dat is wat hen drijft. Hun team van experts is altijd op zoek naar innovatieve mogelijkheden en oplossingen om het werk voor zorgprofessionals te verbeteren.

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt uw organisatie bij al uw backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. Tevens bieden we verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over QRS, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Of wenst u informatie over een eenvoudig inkoopproces en wilt u rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden. Ons team staat voor u klaar.

Deel content met:
Geplaatst in Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , .