tip van de maand

Tip van de Maand: zet de puntjes op de i, huur een consultant in.

In de tip van deze maand: zet de puntjes op de i, huur een consultant in.

Regelmatig krijgt onze Servicedesk vragen over onze software. Soms door nieuwe gebruikers, soms na een release. Een deel van deze vragen behandelen we in het onderdeel ‘Tip van de Maand’. Hoe we de selectie maken? We behandelen de vragen die meerdere keren gesteld zijn of waarbij onze gebruikers veel tijdwinst kunnen halen. En soms, zoals nu, behandelen we een overkoepelend advies.

Technologische en organisatorische ontwikkelingen

Software is in beweging. Ook die van ons. Wij werken continu aan de mogelijkheden van onze software. Soms met grote wijzigingen, soms met kleine. Ook uw organisatie is steeds in beweging. De veranderende markt, het verloop van personeel, een aangepaste bedrijfsfocus. Deze elementen kunnen ervoor zorgen  dat de software na enige tijd niet meer efficiënt gebruikt wordt. Ook kan het zijn dat uw organisatie aanvankelijk voor een module koos, maar inmiddels verder gegroeid is. Voldoet die ene module nog? Of vraagt uw bedrijfsproces of inkoopproces om uitbreiding naar andere  modules? Daarom is het belangrijk om van tijd tot tijd de puntjes weer op de i te zetten. Hoe? Door het inhuren van een van onze consultants.

Het nut van een consultant

Allemaal leuk en aardig het inhuren van een consultant. Maar wat vertelt onze consultant nu meer dan dat uw organisatie al weet? Er is immers een implementatie geweest, de gebruikers hebben trainingen gekregen en jullie gebruiken het systeem al een tijdje. Toch hebben de hierboven genoemde elementen invloed op het gebruik van de software.

Een consultant licht uw hele ingerichte systeem door en signaleert waar verbeteringen te halen zijn. Door analyses van het aantal gemelde tickets bij onze servicedesk ziet onze consultant ook waar de knelpunten bij uw organisatie zitten. En een en een is nog steeds twee. Op deze manier weet onze consultant hoe wat het beste advies is voor uw organisatie. Het advies kan alle kanten op gaan, afhankelijk van uw behoefte: training van de (nieuwe) gebruikers onder het principe train-de-trainer, herimplementatie van de gebruikte modules, aanvullende implementatie van nieuwe modules of het assisteren bij het optimaliseren van de ingevoerde gegevens en de bijhorende koppelingen.

Dit advies heeft slechts één doel: optimaal resultaat… uw organisatie blijft in control!

Meer weten?

Wilt u meer weten over het inschakelen van een consultant? Of hoe uw organisatie de voordelen van een efficiënt ingericht inkoopsysteem en bijhorende processen kan ervaren? Neem dan nu contact met ons op via info@inconto.com of via 0850-185725. Wij staan u graag te woord.

Suggesties

Heeft u nog suggesties voor een volgende tip van de maand? Een handige tip die u van onze Servicedesk kreeg en die u onze andere klanten niet wil onthouden? Geef het dan nu aan ons door! U kijkt met een andere blik naar ons systeem, waardoor u wellicht extra tips heeft. Namens de andere gebruikers alvast hartelijk dank!

Deel content met:
Geplaatst in Nieuws / Blogs, Tip van de maand en getagd met , , , , , , , .