Solar en INCONTO realiseren leverancierskoppeling

Solar zet extra stap in totaaloplossing door OCI-koppeling met INCONTO

De gelijkenis tussen Solar en INCONTO is groot. Beide streven naar het verbeteren van de productiviteit en het optimaliseren van de dagelijkse werkzaamheden van de klant en gebruiker. Zij voorzien hun klanten van totaaloplossingen. INCONTO op het gebied van contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Solar op het gebied van productassortiment in technisch installatiemateriaal en intelligente duurzame en energiebesparende oplossingen binnen de elektrotechniek, verwarming, sanitair en ventilatietechniek. De OCI-koppeling tussen de webshop van Solar met de inkoopmodule van INCONTO is een logische vervolgstap in het completeren van een totaaloplossing.

De OCI- of leverancierskoppeling vereenvoudigt het bestelproces van de gebruiker met gebruiksgemak en tijdwinst tot gevolg. Het zorgt voor een vermindering van de administratieve lasten van de organisatie.

Over Solar

Solar Nederland is een ambitieuze sourcing en services onderneming. Zij zijn actief op het gebied van elektrotechniek, verwarming en sanitair en ventilatietechniek. De organisatie is voortdurend op zoek naar producten, diensten, digitale oplossingen en zakelijke mogelijkheden die de productiviteit van hun klanten kunnen verbeteren. Met een aanbod van 450.000 technische producten leveren zij de juiste producten op tijd. Precies waar, wanneer en hoe de klant deze nodig heeft.

Over INCONTO

INCONTO assisteert u met uw backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

De organisatie is ontstaan vanuit het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert. INCONTO zet deze kennis en praktijkervaring nog steeds in voor de ontwikkeling van haar INCONTO inkoop- en contractmanagementsoftware.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. En biedt tevens verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Solar Nederland, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijd contact met ons opnemen. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces en rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden.

Deel content met:
Geplaatst in Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .