vandeputte medical

Ook Vandeputte Medical realiseert leverancierskoppeling met INCONTO

Steeds meer leveranciers weten de weg naar een OCI-koppeling met INCONTO te vinden. Deze keer realiseert Vandeputte Medical de koppeling tussen hun webshop en de INCONTO software. De koppeling vereenvoudigt het bestelproces van de gebruiker met gebruiksgemak en tijdwinst tot gevolg. Tevens zorgt het voor een vermindering van de administratieve lasten van de organisatie. Met Vandeputte Medical voegt INCONTO weer een zorggerelateerde leverancier aan het rijtje met leverancierskoppelingen toe.

Over Vandeputte Medical

Vandeputte Medical B.V. is een medische groothandel, gespecialiseerd in spoedeisende hulp verlening. Al bijna 40 jaar ondersteunen zij hulpverleners die levens redden. Dit doen zij met uitstekende medische producten, maar vooral door de toegevoegde waarde en kennis van hun medewerkers.

Of het nu gaat om bedrijfshulpverlening (BHV) & EHBO, ambulance hulpverlening, medische praktijken of overheden, van één verbandtrommel, AED of evacuatiestoel, tot de volledige inrichting van een medische praktijk of ambulance; Vandeputte Medical heeft voor al deze segmenten een passende oplossing.

Over INCONTO

INCONTO is assistent voor alle backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Mede door gebruik te maken van de eigen INCONTO software. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

De organisatie is ontstaan vanuit het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert. INCONTO zet deze kennis en praktijkervaring nog steeds in voor de ontwikkeling van haar INCONTO inkoop- en contractmanagementsoftware.

INCONTO software koppelt met HR, ERP en talloze financiële systemen. En biedt tevens verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘on-premise’ van de systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over Vandeputte Medical, INCONTO of de onderlinge samenwerking kunt u te allen tijd contact met ons opnemen. Wenst u ook een eenvoudig inkoopproces en rechtstreeks vanuit uw inkoopsysteem bestellen bij uw leverancier? Ook dan staan wij u graag te woord. Bel ons of mail ons voor de mogelijkheden via info@inconto.com of +31 85 018 5725.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Leverancierskoppelingen, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , .