tip van de maand

INCONTO Tip van de Maand: order naar meerdere mailadressen verzenden

Regelmatig krijgt onze servicedesk vragen over onze software. Soms door nieuwe gebruikers, soms na een release. Een deel van deze vragen behandelen we in het onderdeel ‘Tip van de Maand’. Hoe we de selectie maken? We behandelen de vragen die meerder keren gesteld zijn of waarbij onze gebruikers veel tijdwinst kunnen halen. Aanvullend op de tip van vorige maand behandelen we deze maand – op verzoek – ‘een order naar meerdere mailadressen verzenden’.

Tip van de Maand mei:

Ter informatie nog even de tip van vorige maand. “Het is in INCONTO al enige tijd mogelijk om op het afleveradres van een locatie een alternatief mailadres te registreren. Dit is handig voor organisaties die meerdere locaties hebben en waarvan deze locaties tevens bij verschillende locaties van dezelfde leverancier moeten bestellen”.

Tip van de Maand juni:

Aanvullend op deze tip kregen we de vraag of het ook mogelijk is om een order naar meerdere mailadressen te verzenden. Dit is inderdaad mogelijk, echter alleen op het niveau van afleveradres. Door meerdere mailadressen in dit veld te vermelden, wordt de order naar deze mailadressen verstuurd. Let wel op dat de mailadressen gescheiden worden door een komma, anders leest het systeem dit niet.

Suggesties

Heeft u nog suggesties voor een volgende tip van de maand? Een handige tip die u van onze servicedesk kreeg en die u onze andere klanten niet wil onthouden? Geef het dan nu aan ons door! U kijkt met een andere blik naar ons systeem, waardoor u wellicht extra tips heeft. Namens de andere gebruikers alvast hartelijk dank!

Overige items in 'Tip van de Maand' lezen?

Benieuwd naar de andere tips in de rubriek 'Tip van de Maand'? Klik dan op de categorie 'Tip van de Maand' in de voettekst van onze website. U kunt ook via 'tag cloud' op de homepage terecht en daar op het woord 'Tip van de Maand' klikken of klik hier.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Nieuws / Blogs, Tip van de maand en getagd met , , , , , .