FileLinx INCONTO vernieuwen samenwerkingscontract

INCONTO en FileLinx tekenen nieuwe partnerovereenkomst

INCONTO en FileLinx hebben afgelopen week een nieuwe partnerovereenkomst gesloten die de samenwerking en kennisdeling voor de komende jaren gaat ondersteunen.

Afgelopen jaren hebben beide organisaties veel samengewerkt. Het was nodig om nieuwe afspraken te maken over de onderlinge samenwerking en een goede basis te leggen voor de samenwerking en de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden en functionaliteit.

Optimalisatie digitale factuurverwerking

INCONTO maakt voor haar E-procurement en Digitale Factuurverwerking software bij een groot aantal  klanten gebruik van de Scan&Herken software van FileLinx. Met deze software digitaliseren we handmatige facturen of Pdf’s. Wij behalen hiermee bovengemiddelde resultaten in het herkennen en volledig automatisch verwerken van facturen.

Beide organisaties zijn erop gefocust om het verwerken van facturen verder te optimaliseren. Uitgangspunt is het bieden van een totale oplossing die zonder handmatige inspanningen alle typen facturen verwerkt en invoert in het financieel systeem.

Het uiteindelijk doel van INCONTO m.b.t. tot factuurverwerking is het genereren van één totale stroom van gematchte/geaccordeerde (3-way matching) facturen. Ongeacht de vorm waarop deze worden ontvangen en zonder handmatige handelingen.

Meer informatie?

Wij nodigen u graag uit om bovengenoemde doelstelling geheel vrijblijvend met ons te bespreken of via een demo kennis te nemen van onze oplossingen.

Meer info over FileLinx treft u aan op hun website.

Meer info over INCONTO en onze producten treft u aan op de respectievelijke pagina's over inkoopsoftware, contractmanagementsoftware en digitale factuurverwerking.

Geplaatst in Digitale factuurverwerking, Nieuws / Blogs en getagd met , , .