FileLinx INCONTO vernieuwen samenwerkingscontract

INCONTO en FileLinx tekenen nieuwe partnerovereenkomst

INCONTO en FileLinx sloten afgelopen week een nieuwe partnerovereenkomst. De nieuwe overeenkomst ondersteunt de samenwerking en kennisdeling voor de komende jaren.

Afgelopen jaren werkten beide organisaties al veel samen. Het was nodig om nieuwe afspraken te maken over de onderlinge samenwerking. Dit leidt tot het leggen van een goede basis voor de samenwerking en de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden en functionaliteit.

Optimalisatie digitale factuurverwerking

INCONTO maakt voor haar e-procurement en factuurverwerking software onder andere gebruik van de Scan&Herken software van FileLinx. Met deze software digitaliseren we handmatige facturen of pdf-bestanden. Wij behalen hiermee bovengemiddelde resultaten in het herkennen en volledig automatisch verwerken van facturen.

Beide organisaties zijn erop gefocust om het verwerken van facturen verder te optimaliseren. Uitgangspunt is het bieden van een totale oplossing die zonder handmatige inspanningen alle typen facturen verwerkt en invoert in het financieel systeem.

Het uiteindelijk doel van INCONTO is het genereren van één totale stroom van gematchte/geaccordeerde (3-way matching) facturen. Ongeacht de vorm waarop deze worden ontvangen en zonder handmatige handelingen.

Meer informatie?

Wij nodigen u graag uit om bovengenoemde doelstelling geheel vrijblijvend met ons te bespreken. Uiteraard kunt u ook via een demo kennis nemen van onze oplossingen.

Meer info over INCONTO en onze producten treft u aan op de respectievelijke pagina’s over inkoopsoftware, contractmanagementsoftware en digitale factuurverwerking.

Deel content met:
Geplaatst in Digitale factuurverwerking, Nieuws / Blogs en getagd met , , .