tip van de maand

INCONTO Tip van de Maand: Meerdere functieprofielen per gebruiker

Regelmatig krijgt onze servicedesk vragen over onze software. Soms door nieuwe gebruikers, soms na een release. Een deel van deze vragen behandelen we in het onderdeel ‘Tip van de Maand’. Hoe we de selectie maken? We behandelen de vragen die meerder keren gesteld zijn of waarbij onze gebruikers veel tijdwinst kunnen halen. Deze maand behandelen we een nieuwe functie in het pakket: ‘het toekennen van meerdere functieprofielen per gebruiker’.

Meerdere functieprofielen per gebruiker

Eerder dit jaar lanceerden we INCONTO versie 2.9.17, naast andere nieuwe functionaliteiten voegden we ook een veelgevraagde optie toe waardoor er per gebruiker meerdere functieprofielen gekoppeld kunnen worden. Voorheen kon er slechts één profiel per gebruiker toegekend worden. Het voordeel hiervan is dat er functieprofielen aangemaakt worden die daadwerkelijk over een profiel gaan. ER zijn geen combinatieprofielen meer nodig. Het gevolg? Overzicht en controle!

Meer weten of hulp nodig?

Aarzel niet en neem contact op met onze servicedesk. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt hen bereiken via het telefoonnummer 0172 52 52 72 of via servicedesk@inconto.com.

Overige items in 'Tip van de Maand' lezen?

Benieuwd naar de andere tips in de rubriek 'Tip van de Maand'? Klik dan op de categorie 'Tip van de Maand' in de voettekst van onze website. U kunt ook via 'tag cloud' op de homepage terecht en daar op het woord 'Tip van de Maand' klikken of klik hier.

 

 

Deel content met:
Geplaatst in Nieuws / Blogs, Tip van de maand en getagd met , .