tip van de maand

INCONTO Tip van de maand: incidenten via klantenportaal melden

Vorige maand introduceerden wij een nieuw onderdeel op onze website en in onze communicatie naar onze gebruikers toe: de INCONTO tip van de maand. Regelmatig krijgt onze servicedesk vragen over onze software. Soms door nieuwe gebruikers, soms na een release. Een deel van deze vragen behandelen we in het onderdeel ‘Tip van de Maand’. Hoe we de selectie maken? We behandelen de vragen die meerder keren gesteld zijn of waarbij onze gebruikers veel tijdwinst kunnen halen. Vorige maand behandelden we ‘het bundelen van notificatiemeldingen’, deze maand geven we een update over het melden van 'incidenten via het klantenportaal'.

Incidenten via het klantenportaal melden

Het INCONTO klantenportaal is speciaal ontwikkeld om alle relevante informatie met betrekking tot een incident te verzamelen en aan ons door te geven. Mocht u een incident constateren dan verzoeken wij u gebruik te maken van dit klantenportaal.

Hierdoor verschaft u ons de informatie die wij nodig hebben om u zo snel mogelijk verder te helpen. Bovendien genereert het klantenportaal direct een call in ons online ticketing systeem, zodat u direct inzicht in de status van het door u gemelde incident verkrijgt.

Overige items in 'Tip van de Maand' lezen?

Benieuwd naar de andere tips in de rubriek 'Tip van de Maand'? Klik dan op de categorie 'Tip van de Maand' in de voettekst van onze website. U kunt ook via 'tag cloud' op de homepage terecht en daar op het woord 'Tip van de Maand' klikken of klik hier.

Deel content met:
Geplaatst in E-procurement, Nieuws / Blogs, Tip van de maand en getagd met , , , , , , .