AMSTA kiest voor INCONTO

Amsta en INCONTO zijn een strategisch partnership aangegaan om het inkoopproces van Amsta te optimaliseren. Dit met behulp van de volledige suite van INCONTO (e-procurement, contractmanagement en digitale factuurverwerking) gekoppeld met AFAS Profit.

Over Amsta

Amsta is een grote zorgorganisatie in Amsterdam, die ondersteuning biedt op het gebied van  wonen, zorg en welzijn, aan mensen met een verstandelijke beperking en ouderen. Amsta is een echte Amsterdamse organisatie. Verspreid over de stad biedt ze op 27 locaties haar diensten aan.

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over Amsta of INCONTO? Of heeft u ook de behoefte om uw gehele contractmanagement-, inkoop- en factuurverwerkingsprocessen te professionaliseren? Of slechts een van deze onderdelen? Neem dan nu contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Digitale factuurverwerking, E-procurement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , , , , , , , , .