tip van de maand

INCONTO Tip van de maand: Notificatiemeldingen bundelen

Nieuw! Met ingang van deze maand introduceren wij een nieuw onderdeel op onze website en in onze communicatie naar onze gebruikers toe: de INCONTO tip van de maand. Regelmatig krijgt onze servicedesk vragen over onze software. Soms door nieuwe gebruikers, soms na een release. Een deel van deze vragen behandelen we in het onderdeel ‘Tip van de Maand’. Hoe we de selectie maken? We behandelen de vragen die meerder keren gesteld zijn of waarbij onze gebruikers veel tijdwinst kunnen halen. Deze maand trappen we af met ‘het bundelen van notificatiemeldingen’.

Notificatiemeldingen bundelen

Een berichtje dat er een factuur klaarstaat om gecontroleerd te worden of om een order goed te keuren: het is altijd fijn om een melding te ontvangen als er bepaalde acties vereist zijn. In sommige gevallen kan het echter in plaats van handig, als vervelend ervaren worden. Vooral als men meerdere berichten per dag ontvangt.

Daarom is het mogelijk om een interval toe te passen op de notificatiemeldingen. Standaard staat deze functie ingesteld op ‘real-time’, de andere opties zijn ‘per dag’ of ‘per week’. Bij het selecteren van een van deze twee opties, krijgt de ontvanger een zogenaamde bundelmail waarin alle meldingen gegroepeerd zijn weergegeven. Dit betekent echter niet, dat de meldingen in het dashboard ook gebundeld worden. Daar blijven de meldingen real-time binnenkomen.

Meer weten of hulp nodig?

Aarzel niet en neem contact op met onze servicedesk. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt hen bereiken via het telefoonnummer 0172 52 52 72 of via servicedesk@inconto.com.

Overige items in 'Tip van de Maand' lezen?

Benieuwd naar de andere tips in de rubriek 'Tip van de Maand'? Klik dan op de categorie 'Tip van de Maand' in de voettekst van onze website. U kunt ook via 'tag cloud' op de homepage terecht en daar op het woord 'Tip van de Maand' klikken of klik hier.

Deel content met:
Geplaatst in Nieuws / Blogs, Tip van de maand en getagd met , .