Twinfield integratie met INCONTO gerealiseerd | Financiële koppeling

Twinfield-integratie met INCONTO gerealiseerd

INCONTO staat bekend om de vele mogelijkheden die zij biedt voor koppelingen. Denk hierbij aan OCI- of orderkoppelingen, maar ook aan ERP en financiële pakketten. Met deze laatste gaat INCONTO nog een stap verder. Er vindt niet alleen het importeren van gegevens plaats, maar vaak is het een veel verder gaande integratie. Zo ook met het boekhoudprogramma Twinfield.

Meerwaarde koppeling met ERP of financieel pakket

De meerwaarde van een koppeling met of integratie tussen een financieel pakket en een inkooppakket is meerledig. Enerzijds hoeft uw organisatie slechts eenmalig stamgegevens in te voeren. Denk bij stamgegevens aan o.a. kostensoorten, kostenplaatsen, crediteuren, periodes en administraties. Dit voorkomt fouten bij de invoer, men werkt niet met verkeerde data en het levert tijdwinst op.

Anderzijds schieten we vanuit INCONTO journaalposten van de facturen in. Facturen worden op deze manier betaalbaar gesteld in het financiële systeem. De voordelen hiervan zijn tijdwinst, het voorkomen van dubbele handelingen en een snellere betaling, waardoor er een completer overzicht ontstaat.

Over Twinfield

Twinfield helpt accountants, boekhoudprofessionals en ondernemers het dagelijkse werk makkelijker te maken. Met slimme accounting software die hun processen slim automatiseert en de data goed beveiligt. Zij ondersteunen de betreffende organisaties daarbij met support, diverse trainingen en persoonlijk advies. 

Als onderdeel van Wolters Kluwer maakt Twinfield gebruik van een sterk netwerk van kennis en expertise. Dit maakt Twinfield tot een betrouwbare en vooruitstrevende partner voor professionals die verder willen kijken dan vandaag.

Over INCONTO

INCONTO ondersteunt organisaties met alle backoffice zaken. Zij helpt organisaties met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. De focus ligt hierbij op de inrichting en ondersteuning van de processen horende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Het streven is de organisatie de controle teruggeven, zodat alle medewerkers zich weer kunnen richten op hun kerntaken.

Meer informatie?

Wenst u met uw organisatie nog meer in controle te komen? Door het realiseren van tijdwinst? Het werken met betere stuurinformatie? En gestructureerd werken door een koppeling tussen uw financiële pakket en INCONTO als uw inkoopsysteem? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden.

Deel content met:
Geplaatst in Contractmanagement, Digitale factuurverwerking, E-procurement, Nieuws / Blogs en getagd met , , , , , , , .