Contractmanagement binnen de gemeente: in control over uw contracten

Als gemeente streeft u naar doelmatigheid en rechtmatigheid. Volgt u de vastgelegde procedures? Hoe efficiënt gaat u te werk? Goed contractmanagement binnen uw gemeente helpt u daarbij. Maar daarvoor moet uw contractbeheer op orde zijn. Heeft u uw contracten inzichtelijk? Weet u wat ze inhouden? Doorloopt u het vastgelegde proces bij het aangaan van nieuwe contracten? Maar ook, gaat u tijdig in gesprek over een potentiële verlenging of opzegging?

Door gebruik te maken van een goed ingericht contractmanagementsysteem krijgt u inzicht in alle contractuele afspraken en bijhorende acties en deadlines. De contracten zijn te allen tijde digitaal beschikbaar. Alle wijzigingen worden transparant bijgehouden. U bent als gemeente volledig in control.

Totaaloplossing voor contractmanagement en contractbeheer, zonder aanbesteding

Bij een totaaloplossing voor uw contractmanagement en contractbeheer denkt u wellicht dat een dergelijk systeem aanbesteed dient te worden. Zeker wanneer u naast de licenties ook implementatie,  beheer en onderhoud wilt afnemen. Dit is echter niet het geval. Kiest u voor INCONTO Contractmanagement dan hoeft u niet aan te besteden. De totale kosten van licenties, implementatie en onderhoud blijven ruimschoots onder de Europese aanbestedingsgrens, gegarandeerd!

Snelle implementatie, inclusief opleiding key-users

Het contractmanagementsysteem van INCONTO kent bovendien een snelle implementatie. Na een korte doorlooptijd van maximaal één maand is het systeem volledig gebruiksklaar. De key-users zijn opgeleid en het proces voor het afsluiten van contracten is vastgelegd in een of meerdere workflows. Hoe eerder u start, hoe eerder u de volledige controle terugkrijgt!

Wanneer start u met contractmanagement binnen uw gemeente?

contractmanagement binnen gemeente - het proces

Zelf aan de slag met contractmanagement binnen uw gemeente?

Wenst u meer informatie over het inrichten van uw contractmanagementsysteem of wilt u graag rondkijken in een demo-omgeving? Neem dan contact met ons op via 085 018 5725 of via info@inconto.com. Wij staan u graag te woord.

Nieuws en blogs over contractmanagement